1. klasse på AKS 2018

leiendebarn

Jeg kan tenke meg at du er spent på å begynne på skolen!

Skolen begynner den 20. august, men før det er du velkommen til aktivitetsskolen. Vi har heldagsåpent: 07:30-17:00 f.o.m 1.august og frem til skolestart. Da har du mulighet for å komme hit og bli litt kjent med både barn og voksne før skolen begynner.

Du kommer til å gå på Lillebasen, sammen med de andre som skal begynne i 1. klasse. De større barna er på Storebasen og Zoonen. Det er 56 barn som begynner i 1. klasse til høsten. Baselederen på Lillebasen er Madeleine Belle Pfister, med seg har hun 3 barneveiledere. Les mer om Lillebasen og hvordan hverdagen er når skolen starter.

Fram til skolestart satser vi på å bli kjent med hverandre gjennom lek og moro. Vi kommer til å ha spennende aktiviteter både ute og inne ( se informasjonsskriv til høyre). Vi skal være mye ute, så du trenger å ha med deg skiftetøy og klær til all slags vær. I løpet av ukene før skolen starter skal vi også prøve oss på litt undervisning. Her skal dere få lov til å oppleve hvordan en undervisning kan foregå, slik at dere er litt mer forberedt på skolestart. Regler og rutiner er viktig både på AKS og på skolen. Vi er derfor veldig opptatt av å lære alle dere nye barna hvordan vi ønsker at det skal være hos oss og på skolen. Det gjør det mye lettere for dere når skolen endelig starter.

Vi ønsker å vite hvem som kan hente barnet, om barnet har noen allergier og annen viktig informasjon. Dette skal sendes til oss på mailadresse aks.lilleaker@osloskolen.no første dag deres barn er på AKS.

Nytt for i år er at det søkes elektronisk gjennom søknadsportalen.

Vi på Aktivitetsskolen gleder oss til å møte deg og bli kjent med deg.
Nøl ikke med å ta kontakt dersom det er noe dere lurer på, og husk – still heller et spørsmål for mye enn et for lite.

Rutiner

Aktivitetsskolen har åpent fra 07.30 til 17.00 hver dag. Vi har kjernetid fra 09.00 til 15.00; det betyr at vi legger opp til fellesaktiviteter i dette tidspunktet.

Ukeplan henges på oppslagstavlen og ligger tilgjengelig på skolens hjemmesider .

Lillebasen har eget aktivitetsrom som ligger i 1. etasje, hvor barna skal møte opp om morgenen. Barna vil få midlertidige plasser i 1.klassegarderobene, de første to rommene i korridoren til aktivitetsskolen.

Det er viktig at dere passer på at barnet deres blir krysset inn om morgenen på Lillebasen og ut på Storebasen når dere henter om ettermiddagen.

Barna må ha med 2 matpakker tirsdager, onsdager og torsdager.

Vi serverer 1 måltid mandager og fredager, så disse dagene sender dere med 1 matpakke.

Vi er mye ute hver dag, så sørg for gode uteklær, regntøy og ekstra skift.  Vi gir beskjed hvis vi skal på turer eller har aktiviteter som krever at man tar med seg noe spesielt.