1. klasse på AKS 2020

Jeg kan tenke meg at du er spent på å begynne på skolen!

Skolen begynner den 17. august, men før det er du velkommen til aktivitetsskolen. Vi har heldagsåpent:  kl.07:30-17:00 f.o.m 5.august og frem til skolestart.  3. og 4. august har aktivitetsskolen stengt grunnet planleggingsdager.

Du kommer til å gå på Lillebasen, sammen med de andre som skal begynne i 1. klasse. De større barna er på Storebasen og Zoonen. Det er 56 barn som begynner i 1. klasse til høsten. Baselederen på Lillebasen er Madeleine Belle Pfister, med seg har hun 5 barneveiledere. Les mer om Lillebasen og hvordan hverdagen er når skolen starter.

Fram til skolestart satser vi på å bli kjent med hverandre gjennom lek og moro. Vi kommer til å ha spennende aktiviteter både ute og inne ( se informasjonsskriv til høyre). Vi skal være mye ute, så du trenger å ha med deg skiftetøy og klær til all slags vær.

Vi ønsker å vite hvem som kan hente barnet,  Dette skal sendes til oss på mailadresse aks.lilleaker@osloskolen.no første dag deres barn er på AKS.

Viktig informasjon som allergier må leveres på papir til baseleder for 1.trinn

Det søkes elektronisk gjennom søknadsportalen.

Vi på Aktivitetsskolen gleder oss til å møte deg.

Rutiner

Aktivitetsskolen har åpent fra 07.30 til 17.00 hver dag. Vi har kjernetid fra 09.00 til 15.00; det betyr at vi legger opp til fellesaktiviteter i dette tidspunktet.

Ukeplan henges på oppslagstavlen og ligger tilgjengelig på skolens hjemmesider .

Lillebasen har eget aktivitetsrom som ligger i 1. etasje, hvor barna skal møte opp om morgenen. Barna vil få midlertidige plasser i 1.klassegarderobene, de første to rommene i korridoren til aktivitetsskolen.

Det er viktig at dere passer på at barnet deres blir krysset inn om morgenen på Lillebasen og ut på Storebasen når dere henter om ettermiddagen.

Barna må ha med 2 matpakker tirsdager, onsdager og torsdager.

Vi serverer 1 måltid mandager og fredager, så disse dagene sender dere med 1 matpakke.

Vi er mye ute hver dag, så sørg for gode uteklær, regntøy og ekstra skift.  Vi gir beskjed hvis vi skal på turer eller har aktiviteter som krever at man tar med seg noe spesielt.