Faste aktiviteter skoleåret 2017/18

Vi starter opp med skoleavisen for 4. trinn, mer informasjon kommer. Det er bare å glede seg.

Vi tilbyr teaterklubb for alle trinn. Hvert trinn har en fast dag i uken hvor de får mulighet for å delta (følg med på ukeplanen og våre nettsider for hvilken dag som er aktuell for det enkelte trinn)

Vi starter med matklubb for alle barn. Hvert trinn har en matdag i uken. Vi har på forhånd delt inn i grupper. Disse gruppene er fordelt trinnvis. Se våre nettsider eller følg med på ukeplanen for å se når ditt barn skal på matklubb

Turdag er tilbake på AKS. Disse turene er også fordelt trinnvis, men det hender vi tar turen med hele AKS. Se nettsider og ukeplan for info. I løpet av en måned skal alle trinn ha vært på en hyggelig tur til nærmiljøet i AKS tiden.

Lillebasen får en bibliotek dag i uken, hvor de kan låne bøker og kose seg i eventyrenes/historienes univers.

Ellers har vi fått et nytt rom på AKS. Det er kreativitetsrommet. Dette er et rom hvor vi tilbyr barna å lære seg å sy, strikke, veve, hekle eller andre kreative ting. Rommet er også et stillerom, så alle aktiviteter som blir arrangert her er rolige aktiviteter hvor barna kan slappe av og nyte en rolig tilværelse.

Superfredag er tilbake

Hver fredag vil alle baser tilby ulike faste aktiviteter som rullerer fra fredag til fredag. Mere informasjon kommer!