Skoleplattform Oslo

Skoleplattform Oslo gir tilgang til informasjon og relevante verktøy tilpasset rollen til den som logger seg inn.

Skolenettsidene

Her finner du nyheter, kontaktinformasjon, ukeplaner til aktivitetsskolen, oversikt over råd og utvalg, ulike planer og bilder - for å nevne noe.

Hva finner du etter pålogging til Skoleplattform Oslo?

• Pålogging gjøres via nettsiden ved å klikke på "Logg inn" øverst til høyre på nettsiden.
  • Velg "foresatte".
  • Du logger deg deretter på ved hjelp av ID-porten, på samme måte som ved tilgang til en rekke andre offentlige tjenester i Norge.

Pålogging Skoleplattform Oslo

Infosider

Skolen har opprettet infosider for det enkelte trinn samt FAU og komiteene. På trinnsidene finner foresatte årsplaner og kontaktinformasjon. Foresatte har kun tilgang til trinn hvor de har barn. På FAU-siden finner foresatte innkallinger og referater. Komitesidene inneholder erfaringer fra tidligere års komitearbeid, for eksempel jueltrefest og 17. mai.

Fravær

Foresatte finner oversikt over sitt/sine barns fravær i verktøyet ”fravær” inne på portalen.

its - Mine Fag

Skolen prøver fortsatt ut dette verktøyet. Det vil variere litt fra klasse til klasse hva som ligger ute inntil videre. Foresatte vil finne halvårsvurderinger i fagene norsk, matematikk, engelsk og naturfag (de to siste kun for 5. – 7. klasse).

Last ned detaljert brukerveiledning for Skoleplattform Oslo for foresatte.